Hamarosan megnyitunk

Hátralévő idő:

Halogén víz alatti lámpa, UWL 12100/Tec, 100 W, kábel nélkül, aljzattal, Messner

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 170-002921
|Gyártó: Messner
Halogén víz alatti lámpa, UWL 12100/Tec, 100 W, kábel nélkül, aljzattal, Messner
Webáruház
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telepheünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telepheünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Halogén víz alatti lámpa UWL 12100/Tec, 100 Watt teljesítményű HALOGÉN Lámpa, vízben és szárazon egyaránt használható. A 2 db kábel bemenettel ellátott lámpatípus, lehetővé teszi a csatlakozó vezetékek számának és hosszának optimalizálását. Kiváló megoldás, kerti tavak, szökőkutak, vízesések megvilágítására. A külön megvásárolható színtárcsák ( piros, sárga, zöld, kék) használatával különböző színhatást érhet el. Az izzó nem tartozék!A fénysugár iránya függőlegesen fokozatmentesen állítható. A masszív víz alatti fényszóró üvegszállal megerősített ütésálló műanyagból készül. Halogén lámpák hosszú élettartamához, kimagasló fénykibocsátás, és energiatakarékos működés társul. A víz alatti halogén lámpa működtetéséhez szükséges transzformátort a csomag nem tartalmazza. Amennyiben csak az 1 db Halogén víz alatti világítást kívánják a transzformátorról üzemeltetni, úgy a 75 watt teljesítményű Halogén víz alatti lámpához a 186/2989 cikkszámú 71W-105W teljesítményű transzformátort kell választani. BEÉPÍTÉS, TELEPÍTÉS: A 12V-os rendszer részeit képező Halogén lámpákat, tetszés szerint variálhatjuk egymással, akár komplett kerti, tavi világítási rendszer kiépítését is lehetővé teszik a termékcsaládban megtalálható szerelési anyagok. Amennyiben több Halogén lámpából álló rendszert építenek ki kerti tavuk hangulatosabbá tételére, úgy a transzformátor igény meghatározásához, egyszerűen a telepíteni kívánt lámpák teljesítményét kell összeadni, és a szerelési anyagok közül, teljesítményében a felülről legközelebb álló teljesítményű transzformátort kell választani. Fontos, hogy transzformátoronkénti csatlakozó kábel hossza, ne haladja meg a 30 métert, mert 30 m felett teljesítményvesztés lép fel.
36 900 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Messner
Cikkszám
170-002921

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Halogén víz alatti lámpa, UWL 12100/Tec, 100 W, kábel nélkül, aljzattal, Messner termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!