Vízalatti világítás MiniBright 3x8 LED (Ubbink)

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1354019
|Gyártó: Ubbink
Vízalatti világítás MiniBright 3x8 LED (Ubbink)
Webáruház
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telepheünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telepheünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Mini Bright 3*8 LED tavi lámpa, kizárólag vízben használható. Kiválóan alkalmas szökőkutak, vízesések megvilágítására. Teljesítménye 0,6 Watt . Törpefeszültségű 12 V-os rendszerben működik. A LED lámpatesthez tartozó 5 m kábel rugalmas elhelyezést tesz lehetővé. A csomagban található színtárcsák ( piros, sárga, kék) használatával különböző színhatást érhet el. A tavi lámpa működtetéséhez szükséges transzformátort a csomag tartalmazza. LED-es világítási rendszer előnyei: A termékcsalád 12V-os törpefeszültségről üzemeltetett LED lámpáival 90%-os az energia megtakarítás, és jóval nagyobb az élettartam, így minimum 30.000óra érhető el a hagyományos 220V-os izzókhoz képest. A rendszer telepítése rendkívül egyszerű. Minden lámpa, gumiszigetelésű vezetékkel szerelt. A lámpákat egyszerűen minden speciális szaktudás nélkül csatlakoztathatjuk a rendszer részét képező elosztókhoz, transzformátorokhoz. A rendszer összes eleme, csatlakozók, transzformátorok teljesen vízállóak. Minden termék rendelkezik TÜV minősítéssel. Biztonságos 12V alacsony feszültség. Dekoratív (cserélhető színek, , modern design). Energia takarékos: Legnagyobb előnyük az energia takarékosság. Működésük során a fény kibocsátását nem fémszál felmelegedéséből, izzásából érik el, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincsen hőveszteségük. Akár 90% energia megtakarítás érhető el a hagyományos izzókhoz képest. Fény hasznosítása:A hagyományos izzók az áram nagy részét melegítésre használják, míg a led lámpák fénnyé alakítják. Hőtermelés:Hőtermelésük minimális, kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken is ahol a melegedés veszélyforrás lehet. Élettartam: hagyományos izzók kb 1000 üzemórát bírnak, még a LED lámpák élettartama 30.000-100.000 óra. Karbantartási költségek: A sok ki be kapcsolásnak nincsen élettartam rövidítő hatása, rendkívül biztonságossá teszi a törpefeszültségről való üzemeltethetőség. Mivel nem tartalmaz izzószálat így rázkódásra nem érzékeny
17 290 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Cikkszám
1354019

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Vízalatti világítás MiniBright 3x8 LED (Ubbink) termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!