Hamarosan megnyitunk

Hátralévő idő:

Vízpumpa, MultiSystem MP 10000, Messner

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 156-001524
|Gyártó: Messner
Vízpumpa, MultiSystem MP 10000, Messner
Webáruház
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telepheünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telepheünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Profi vízpumpa MP 10000 / 9900 l/h Vízesésekhez, szökőkutakhoz és úszótavakhoz egyaránt alkalmazhatók. Teljesítmény: 9900 l/h. Energia felhasználás: 170 Watt. Teljesítmény: 9900 L/h. Max. szállító magasság: 6,5 m. Kimenet: 1'. A 'MESSNER' német cég fejlesztése e készülék családra( MULTI SYSTEM MP) jellemző ún.'zárt építésű' rotor (víztovábbító lapát). A 'Multi System MP' típusú szökőkútpumpák, modern, nagy teljesítményű pumpák. Egyfázisú váltóárammotorral vannak felszerelve (kondenzátoros forgómotor). A motor a vízálló műgyantával van bevonva, illetve túlterhelés ellen védett. Alkalmazási terület: kerti tó, halastó vagy teraszkút. Az 'MP' szökőkútpumpák kerti tavak, szökőkutak vagy terasz kutak vízellátását, szökőkutak, patakok vízesések szórófejeinek (fúvókák) működtetését, valamint víz levegőztetésének és keringtetésének célját szolgálja. Alkalmazása úszómedencéknél (ill. úszómedencékben) nem megengedhető! A pumpát a vízen kívül elhelyezve („szárazon”) is működtethetjük. A beépített hőmérséklet biztosíték túlmelegedés esetén automatikusan lekapcsolja a pumpát. A pumpának le kell hűlnie. A lehűlés után a pumpa automatikusan ismét bekapcsol. A vásárolt pumpára 60 hónapos garancia van! Jellemzői: Energiatakarékos motor, Zárt (kapszula) rendszerű lapátok, Nagy felületű, 'két oldali', be és kifolyásnál előszűrés( a szurok könnyen levehetők mindkét oldalon), Tavon kívül is üzemeltethető, minden esetben vízszint alatti telepítéssel, Egyszerű karbantartást lehetővé tévő rotor, Nagy kopásállóságú kerámia csapágyak a hosszútávú problémamentes működés érdekében, Túlterhelés elleni beépített hőkioldó. Az elektromos alkatrészek műgyantába vannak ágyazva a nagyobb biztonság érdekében.
127 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Messner
Szivattyú Teljesítmény
170 W
l/h
9 900
Cikkszám
156-001524

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Vízpumpa, MultiSystem MP 10000, Messner termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!