Vízpumpa, MultiSystem MPF 6000, Messner

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 156-001432
|Gyártó: Messner
Vízpumpa, MultiSystem MPF 6000, Messner
Webáruház
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telepheünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telepheünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

MultiSystem MPF 6000 kerti tó vízpumpa (szűrő szivattyú, patak szivattyú) Teljesítmény: 6000 l/h Max. emelés: 3,5 m Fogyasztás: 95 W kábelhossz: 10 m Főként tóvíz szűrőkhöz és kombinált célokra ajánlottak. Úszótavakhoz is alkalmazható! 5 év garancia Teljesítmény: 6000 L/h. Max. szállító magasság: 3,5 m. Kimenet: 1'. A 'MESSNER' német cég fejlesztése,- erre a készülék családra is jellemző ún. 'VORTEX' típusú rotor (víztovábbító lapát). A 'VORTEX' rendszer (rotor) lehetővé teszi, hogy a pumpák az erősen szennyezett vizet is könnyedén áramoltassák. A vízben lebegő piszok nem tömíti el a vízpumpát hanem azon akadálytalanul áthalad. A ”Multi System MPF” típusú tavi pumpák, modern, nagy teljesítményű pumpák, egyfázisú váltóárammotorral vannak felszerelve (kondenzátoros forgómotor). A motor a vízálló műgyantával van bevonva, illetve túlterhelés ellen védett. Az 'MPF' tavi pumpák kerti tavak, halastavak vagy szökőkutak vízellátását, szűrőberendezések, patakfolyások, vízesések működtetését, valamint víz levegőztetését és keringtetését szolgálja. Alkalmazása úszómedencéknél (ill. úszómedencékben) nem megengedhető! A pumpát a vízen kívül elhelyezve („szárazon”) is működtethetjük. A beépített hőmérséklet biztosíték túlmelegedés esetén automatikusan lekapcsolja a pumpát. A pumpának le kell hűlnie. A lehűlés után a pumpa automatikusan ismét bekapcsol. A vásárolt pumpára 60 hónapos garancia van! Jellemzői: * Energiatakarékos motor, * Vortex rendszerű lapátok, * Nagy felületű, 'két oldali', be és kifolyásnál előszűrés( a szurok könnyen levehetők mindkét oldalon), * Tavon kívül is üzemeltethető, minden esetben vízszint alatti telepítéssel, * Alkalmas piszkos-üledékes víz forgatására is(6 mm szemcseméretig), * Egyszerű karbantartást lehetővé tévő rotor, * Nagy kopásállóságú kerámia csapágyak a hosszútávú problémamentes működés érdekében, * Túlterhelés elleni beépített hőkioldó.
91 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Messner
Szivattyú Teljesítmény
95 W
l/h
6 000
Cikkszám
156-001432

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Vízpumpa, MultiSystem MPF 6000, Messner termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!