Tóápolószer Aqua start 250 ml, Ubbink

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1373007
Tóápolószer Aqua start 250 ml, Ubbink
Webáruház
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Tóápolószer Aqua Start 250 ml új Stabilizálja a PH értéket, közömbösíti a káros anyagokat. Megköti a fémeket. Kiszerelés: 250 ml, amely mennyiség 5000 liter vízhez elegendő. Lehetőleg + 10 C fok felett, vízcserénél vagy nagyobb esőzések után tegyük a vízszűrőbe. Az UV víztisztító készüléket ne kapcsoljuk be addig, amíg a biológiai egyensúly nem állt be (alkalmazást/beoltást követően kb. 1-2 hétig). A csapvizek sokszor alkalmatlanok a kerti dísztavak feltöltésére a tartalmazott klór fertőtelnítőser és más - a tóvíz minősége szempontjából hasznos - baktériumokra ártalmas szerek miatt. A természetes, ill. a tiszta egészséges víz között az a különbség, hogy a természetes víz gazdag baktériumflórát tartalmaz, de a 'tiszta víz' a fertőtlenítő szerek miatt lényegesebben szegényebb baktériumokban. A fertőtelnített víz számos anyagot tartalmaz, ami káros a kerti tó élővilágára. A kedvezőtlen életfeltételek legyengítik a halak, növények immunrendszerét, ennek következtében gyakrabban betegszenek meg, vagy csak lassan fejlődnek. Az Aqua Start stabilizálja a tóvíz pH értékét és semlegesíti a dísztó élővilágára ártalmas anyagokat, amelyek előfordulnak az ivóvízben, ugyanakkor megköti a nehézfémeket. A szer alkalmazásával képződő értékes kollidok elősegítik a halaknál védőrétegként szolgáló nyálkahártya képződését. Adagolás: 25 ml 500 l vízhez.
RRP: 3 291 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

2 890 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Akciós
Igen
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Cikkszám
1373007

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Tóápolószer Aqua start 250 ml, Ubbink termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu