Zeolit 1,8kg, Ubbink

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1374018
Zeolit 1,8kg, Ubbink
Webáruház
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Használható: kerti tóba, fürdő v. úszótóba, dekorációs tavakba, átfolyós, gravitációs és nyomás alatti szűrőbe helyezendő, természetes anyag, különleges tulajdonságai jótékony hatásúak, nagy szerepe van a víz biológiai egyensúlyának kialakításában és megőrzésében.Köbméterenként - halterheléstől függően - 2-4 Kg zeolitra van szükség. A zeolit biotermék, amely ioncserélőként megköti a mérgező ammóniumot, nehézfémeket, tisztább vizet biztosít a tóban. A szűrőházakba helyezett kőzetet rendszeresen – átmosással – tisztítani kell. A szűrőházakban használt zeolitot évente érdemes kicserélni, A használt kőzetet tovább hasznosíthatjuk: a növényzóna feltöltésére, a tó aljzatára és patakmederbe töltve.
5 872 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Készülék gyártó
Ubbink
Cikkszám
1374018

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Zeolit 1,8kg, Ubbink termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu