Air 2000 "kültéri" tólevegőztető pumpa, 1800 l/h, Ubbink

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1351327
Air 2000 "kültéri" tólevegőztető pumpa, 1800 l/h, Ubbink
Webáruház
A termék logisztikai központunkban, szállításra kész állapotban van.
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

- Fogyasztás: 20 Watt. - Teljesítmény: 2000 l/óra - 3 m kábel - 5 m erősített csővel - 1 db habkővel - Gondoskodik a folyamatos levegőellátásról, megelőzi az oxigén hiányt és ennek következtében a medencében élő halak pusztulását. - Telente a levegő szivattyút a medence befagyásának megelőzésére is használhatjuk. - A jégen nyitott léken keresztül a halak és a vízinövények számára mérgező gázok elillanhatnak. A szivattyút egy fedett és jó szellőzésű helyen kell elhelyezni (Kivéve a kültéri levegőztető). A szivattyút 30 cm-rel a vízfelszín fölé helyezendő annak megakadályozására, hogy a medence vize visszafolyhasson a szivattyúba. A szivattyú belső és külső oldalát mindig szárazon kell tartani. Olaj vagy szennyező anyag ne kerüljön a szivattyúba. Optimális eredmény elérése érdekében a levegő szivattyút kétnaponta kb. 20-20 percig működtetni kell. A habkövet nem szabad a talajhoz 30 cm-nél közelebb helyezni, annak megelőzésére, hogy a melegebb víz a talajon lehűljön. Ha a medencevíz befagyását kívánja megelőzni, a szivattyút napi 24 órán át működtetni kell. Ha a szivattyú nincs csatlakoztatott állapotban, száraz, pormentes helyen kell tárolni. A berendezést tisztítás előtt mindig áramtalanítani kell, úgy, hogy kihúzzuk a csatlakozót a dugaljból. Ha a habkövet közvetlenül egy szűrőbe helyezi, elősegíti a hasznos baktériumok szaporodását. Ez elősegíti a szűrő működését és a tó halainak egészségét.
50 525 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Szín
Garancia
2 év
Szivattyú Teljesítmény
20 W
l/h
2 000
Burkolat
Műanyag
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Készülék gyártó
Ubbink
Cikkszám
1351327
Tömeg
5 kg/db

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Air 2000 "kültéri" tólevegőztető pumpa, 1800 l/h, Ubbink termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu