Halogén víz alatti lámpa, UWL 12100, 10 m kábel, transformátor nélkül, Messner

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 170-001241
Halogén víz alatti lámpa, UWL 12100, 10 m kábel, transformátor nélkül, Messner
Webáruház
A termék ~1-4 munkanap alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Víz alatti lámpa UWL 12100, 100 Watt teljesítményű HALOGÉN Lámpa, vízben és szárazon egyaránt használható. Kiváló megoldás, kerti tavak, szökőkutak, vízesések megvilágítására. A 10 m hosszú készülékhez tartozó kábel, valamint a tartóláb rugalmas elhelyezést tesz lehetővé. A megvásárolható színtárcsák ( piros, sárga, zöld, kék) használatával különböző színhatást érhet el. Az izzó és a színtárcsa nem tartozék!A fénysugár iránya függőlegesen fokozatmentesen állítható. A masszív víz alatti fényszóró üvegszállal megerősített ütésálló műanyagból készül. Halogén lámpák hosszú élettartamához, kimagasló fénykibocsátás, és energiatakarékos működés társul. A víz alatti halogén lámpa működtetéséhez szükséges transzformátort a csomag nem tartalmazza. Amennyiben csak az 1 db Halogén víz alatti világítást kívánják a transzformátorról üzemeltetni, úgy az 100 watt teljesítményű Halogén víz alatti lámpához a 186/2989 cikkszámú 71W-105W teljesítményű transzformátort kell választani. BEÉPÍTÉS, TELEPÍTÉS: A 12V-os rendszer részeit képező Halogén lámpákat, tetszés szerint variálhatjuk egymással, akár komplett kerti, tavi világítási rendszer kiépítését is lehetővé teszik a termékcsaládban megtalálható szerelési anyagok. Amennyiben több Halogén lámpából álló rendszert építenek ki kerti tavuk hangulatosabbá tételére, úgy a transzformátor igény meghatározásához, egyszerűen a telepíteni kívánt lámpák teljesítményét kell összeadni, és a szerelési anyagok közül, teljesítményében a felülről legközelebb álló teljesítményű transzformátort kell választani. Fontos, hogy transzformátoronkénti csatlakozó kábel hossza, ne haladja meg a 30 métert, mert 30 m felett teljesítményvesztés lép fel.
38 990 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Messner
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Cikkszám
170-001241

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Halogén víz alatti lámpa, UWL 12100, 10 m kábel, transformátor nélkül, Messner termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu