Halogén víz alatti lámpa ,UWL 1250/Tec, 50 W kábel nélkül, aljzattal, Messner

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 170-002883
Halogén víz alatti lámpa ,UWL 1250/Tec, 50 W kábel nélkül, aljzattal, Messner
Webáruház
A termék ~1-4 munkanap alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Víz alatti lámpa UWL 1250/5, 50 Watt teljesítményű HALOGÉN Lámpa, kizárólag vízben használható. A 2 db kábel bemenettel ellátott lámpaítpus, lehetővé teszi a csatlakozó vezeteékek számának és hosszának optimalizálását. Kiváló megoldás, kerti tavak, szökőkutak, vízesések megvilágítására. A külön megvásárolható színtárcsák ( piros, sárga, zöld, kék) használatával különböző színhatást érhet el. Az izzó nem tartozék!A fénysugár iránya függőlegesen fokozatmentesen állítható. A masszív víz alatti fényszóró üvegszállal megerősített ütésálló műanyagból készül. Halogén lámpák hosszú élettartamához, kimagasló fénykibocsátás, és energiatakarékos működés társul. A víz alatti halogén lámpa működtetéséhez szükséges transzformátort a csomag nem tartalmazza. Amennyiben csak az 1 db Halogén víz alatti világítást kívánják a transzformátorról üzemeltetni, úgy a 20 watt teljesítményű Halogén víz alatti lámpához a 186/2987 cikkszámú 21W-50W teljesítményű transzformátort kell választani. BEÉPÍTÉS, TELEPÍTÉS: A 12V-os rendszer részeit képező Halogén lámpákat, tetszés szerint variálhatjuk egymással, akár komplett kerti, tavi világítási rendszer kiépítését is lehetővé teszik a termékcsaládban megtalálható szerelési anyagok. Amennyiben több Halogén lámpából álló rendszert építenek ki kerti tavuk hangulatosabbá tételére, úgy a transzformátor igény meghatározásához, egyszerűen a telepíteni kívánt lámpák teljesítményét kell összeadni, és a szerelési anyagok közül, teljesítményében a felülről legközelebb álló teljesítményű transzformátort kell választani. Fontos, hogy transzformátoronkénti csatlakozó kábel hossza, ne haladja meg a 30métert, mert 30 m felett teljesítményvesztés lép fel.
29 990 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Messner
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Cikkszám
170-002883

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Halogén víz alatti lámpa ,UWL 1250/Tec, 50 W kábel nélkül, aljzattal, Messner termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu