LED tavi világítás, LED Modul 20 x 0,5 watts, Messner

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 170-007010
LED tavi világítás, LED Modul 20 x 0,5 watts, Messner
Webáruház
A termék ~1-4 munkanap alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Messner Meleg Fehér színű LED Modul világítás vízesések megvilágítására. Teljesítmény 10 watt, működési feszültség 12 volt, Méret: 375 mm*20mm, 7,5 m hosszú kábellel szerelten.A LED modul világítás, magas minőségű rozsdamentes acélból készülő LED víz alatti világítás. Könnyű beépíthetőség, és a LED technológiának köszönhető magas energia megtakarítás jellemzi. Működtetéséhez a 186/2991 cikkszámú, 12 V os törpefeszültésgű transzformátor szükséges. A transzformátor nem tartozék, külön kell megvásárolni.
62 900 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Messner
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Cikkszám
170-007010

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
LED tavi világítás, LED Modul 20 x 0,5 watts, Messner termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu