Ubbink BioPressure 7000 Plus szűrő szett

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1355407
Ubbink BioPressure 7000 Plus szűrő szett
Webáruház
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

BioPressure 7000 Plus szett (7000 szűrő + 9 W UV-C + Powermax 2200 FI szivattyú) Legújabb generációjú 'nyomás alatt működő' vízszűrő(a vízszűrőből a víz 0,5 bar növelt nyomással jön ki) mechanikus és bio szűrőhatással. Ajánlott 2.500-7.000 liter víztérfogatú tavakhoz. UV-C teljesítmény: 2,4 Watt. UV-C lámpa: 9W. UV-C lámpa élettartama: kb. 8000 óra. Ajánlott vízpumpa: 4.000 liter/óra (tartozék). Tömlő csatlakozás: 25 mm. Filter méret: 18 liter. Garancia: 1 év! Az ÚJ TECHNOLÓGIÁT KÉPVISELŐ, korszerű, és nagy hatékonyságú NYOMÁS ALATT MŰKÖDŐ TÓVÍZSZŰRŐK kapható főbb típusai, működési jellemzői: Garantáltan tiszta víz a mechanikus / biológiai, nyomás alatt működő vízszűrővel. Nyomás alatti vízszűrő, benne integrált UV-C fénysugaras csírátlanítóval. A víz szintje fölé, és alá is telepíthető. A vizet felviszi nagy magasságba, majd visszavezeti a tóba. A szűrőben lerakódó szennyeződés eltávolítása végrehajtható a filter kikapcsolása nélkül. A szűrőközeg és a Philips TUV PL-S lámpa csak évenként egyszeri karbantartást igényel. Kapható típusok: BioPressure Szett 3000 és Szett 7000
RRP: 103 424 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

85 922 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Akciós
Igen
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Cikkszám
1355407

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Ubbink BioPressure 7000 Plus szűrő szett termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu