Ubbink Cascademax 18000 patak és vízesés szivattyú

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1351317
Ubbink Cascademax 18000 patak és vízesés szivattyú
Webáruház
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Cascademax 18000 18000l/h Kapacitás: 18.000 l/h. Emelő magasság: 6 m. Kimenet: 1/2'+ 1'. Energia fogyasztás: 250 Watt. Garancia: 5 év! Ideális patakfolyások és vízesések működtetésére. Igen alacsony energiafogyasztás jellemzi a Cascademax pumpákat. A pumpa szűrője nem képez habot a működése során. Az UBBINK Cascademax pumpák különleges tulajdonságai: 'Nincs szükség szivacsra' rendszer (NSS), az alacsony karbantartási igény érdekében. Hővédelmi rendszerrel ellátottak (TPS), a túlmelegedés ellen. Kerámia tengely csapággyal ellátott rendszer (CST), a megnövelt leadott teljesítmény biztosításáért. Asszinkron, nagy teljesítményű, csendes motor (AMS). Tartós, erős nagy teljesítményű pumpa, mely nagy mennyiségű víz magasra emelésére alkalmas. 8 mm vastagságig (max. 8 mm vastag szennyeződést) képes a szennyezett vizet áramoltatni. A CasscadeMax 18.000 pumpa a kővetkező magasságú és szélességű vízképek működtetésére a legalkalmasabb: 1.Magasság: 200 cm, hozzátartozó szélesség: 50 cm. 2.Magasság: 150 cm, hozzátartozó szélesség: 75 cm. 3.Magasság: 100 cm, hozzátartozó szélesség: 100 cm.
RRP: 96 689 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

83 004 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Akciós
Igen
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Cikkszám
1351317

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Ubbink Cascademax 18000 patak és vízesés szivattyú termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu