Vízalatti világítás MiniBright 3x8 LED (Ubbink)

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1354019
Vízalatti világítás MiniBright 3x8 LED (Ubbink)
Webáruház
A termék ~1-4 munkanap alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Mini Bright 3*8 LED tavi lámpa, kizárólag vízben használható. Kiválóan alkalmas szökőkutak, vízesések megvilágítására. Teljesítménye 0,6 Watt . Törpefeszültségű 12 V-os rendszerben működik. A LED lámpatesthez tartozó 5 m kábel rugalmas elhelyezést tesz lehetővé. A csomagban található színtárcsák ( piros, sárga, kék) használatával különböző színhatást érhet el. A tavi lámpa működtetéséhez szükséges transzformátort a csomag tartalmazza. LED-es világítási rendszer előnyei: A termékcsalád 12V-os törpefeszültségről üzemeltetett LED lámpáival 90%-os az energia megtakarítás, és jóval nagyobb az élettartam, így minimum 30.000óra érhető el a hagyományos 220V-os izzókhoz képest. A rendszer telepítése rendkívül egyszerű. Minden lámpa, gumiszigetelésű vezetékkel szerelt. A lámpákat egyszerűen minden speciális szaktudás nélkül csatlakoztathatjuk a rendszer részét képező elosztókhoz, transzformátorokhoz. A rendszer összes eleme, csatlakozók, transzformátorok teljesen vízállóak. Minden termék rendelkezik TÜV minősítéssel. Biztonságos 12V alacsony feszültség. Dekoratív (cserélhető színek, , modern design). Energia takarékos: Legnagyobb előnyük az energia takarékosság. Működésük során a fény kibocsátását nem fémszál felmelegedéséből, izzásából érik el, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincsen hőveszteségük. Akár 90% energia megtakarítás érhető el a hagyományos izzókhoz képest. Fény hasznosítása:A hagyományos izzók az áram nagy részét melegítésre használják, míg a led lámpák fénnyé alakítják. Hőtermelés:Hőtermelésük minimális, kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken is ahol a melegedés veszélyforrás lehet. Élettartam: hagyományos izzók kb 1000 üzemórát bírnak, még a LED lámpák élettartama 30.000-100.000 óra. Karbantartási költségek: A sok ki be kapcsolásnak nincsen élettartam rövidítő hatása, rendkívül biztonságossá teszi a törpefeszültségről való üzemeltethetőség. Mivel nem tartalmaz izzószálat így rázkódásra nem érzékeny
24 541 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Készülék gyártó
Ubbink
Cikkszám
1354019

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Vízalatti világítás MiniBright 3x8 LED (Ubbink) termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu