Vízalatti világítás MultiBright LED 20 (Ubbink)

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1354037
Vízalatti világítás MultiBright LED 20 (Ubbink)
Webáruház
A termék ~1-4 munkanap alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Multi Bright 20 LED tavi lámpa, kizárólag vízben használható. Kiválóan alkalmas szökőkutak, vízesések megvilágítására. Teljesítménye 1,25 Watt . Törpefeszültségű 12 V-os rendszerben működik. A LED lámpatesthez tartozó 10 m kábel rugalmas elhelyezést tesz lehetővé. A csomagban található színtárcsák ( piros, sárga, zöld, kék) használatával különböző színhatást érhet el. A tavi lámpa működtetéséhez szükséges transzformátort a csomag tartalmazza. LED-es világítási rendszer előnyei: A termékcsalád 12V-os törpefeszültségről üzemeltetett LED lámpáival 90%-os az energia megtakarítás, és jóval nagyobb az élettartam, így minimum 30.000óra érhető el a hagyományos 220V-os izzókhoz képest. A rendszer telepítése rendkívül egyszerű. Minden lámpa, gumiszigetelésű vezetékkel szerelt. A lámpákat egyszerűen minden speciális szaktudás nélkül csatlakoztathatjuk a rendszer részét képező elosztókhoz, transzformátorokhoz. A rendszer összes eleme, csatlakozók, transzformátorok teljesen vízállóak. Minden termék rendelkezik TÜV minősítéssel. Biztonságos 12V alacsony feszültség. Dekoratív (cserélhető színek, , modern design). Energia takarékos: Legnagyobb előnyük az energia takarékosság. Működésük során a fény kibocsátását nem fémszál felmelegedéséből, izzásából érik el, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincsen hőveszteségük. Akár 90% energia megtakarítás érhető el a hagyományos izzókhoz képest. Fény hasznosítása:A hagyományos izzók az áram nagy részét melegítésre használják, míg a led lámpák fénnyé alakítják. Hőtermelés:Hőtermelésük minimális, kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken is ahol a melegedés veszélyforrás lehet. Élettartam: hagyományos izzók kb 1000 üzemórát bírnak, még a LED lámpák élettartama 30.000-100.000 óra. Karbantartási költségek: A sok ki be kapcsolásnak nincsen élettartam rövidítő hatása, rendkívül biztonságossá teszi a törpefeszültségről való üzemeltethetőség. Mivel nem tartalmaz izzószálat így rázkódásra nem érzékeny
RRP: 25 050 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

21 633 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Akciós
Igen
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Készülék gyártó
Ubbink
Cikkszám
1354037

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Vízalatti világítás MultiBright LED 20 (Ubbink) termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu