Vízeséselem Niagara 30 + 20 LED világítás, Ubbink

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 1312092
Vízeséselem Niagara 30 + 20 LED világítás, Ubbink
Webáruház
A termék ~1-4 munkanap alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

A “NIAGARA” vízeséselem szokatlan és attraktív. Alkalmas a falba való beépítésre csakúgy, mint a falra történő felszerelésre. Kiváló minőségű vízpumpája segítségével különlegesen szép vízfüggönyt hoz létre, amely szinte hangtalanul hullik vissza a medencébe vagy vízgyűjtőbe. A “Niagara LED 30” vízeséselemet 20 db. LED diódával szerelték, melyek segítségével hangulatos megvilágítást kap. Méretei: 10x30x12,5 cm. Trafó: 230/12 - 50HZ Anyaga: Inox 304. Két csatlakoztatási lehetősége van, egy a hátoldalon, egy pedig az elem alján. Minden szükséges kellék a csomag tartozéka, így a vezeték, a csavarhúzó és a fali csatlakozó-dugó is.
68 753 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Ubbink
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Készülék gyártó
Ubbink
Cikkszám
1312092

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Vízeséselem Niagara 30 + 20 LED világítás, Ubbink termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu