Vízpumpa, Multisystem MP 21000, Messner

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 156-001525
Vízpumpa, Multisystem MP 21000, Messner
Webáruház
A termék ~1-4 munkanap alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked. A terméket 1-2 munkanapon belül átszállítjuk a logisztikai központunkba és a beérkezést követően azonnal feladjuk neked!
Budapesti üzlet
A termék budapesti üzletünkben személyesen átvehető.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék Mályi üzletünkben személyesen átvehető.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék rövid leírása

Profi vízpumpa MP 21000 / 21000 l/h MULTI SYSTEM PM21.000 'MESSNER' szökőkútpumpa Vízesésekhez, szökőkutakhoz és úszótavakhoz egyaránt alkalmazhatók. Teljesítmény: 21000l/h. Energia felhasználás:510 Watt. Teljesítmény: 21000 L/h. Max. szállítási magasság: 11 m. Kimenet:1,5 m. A 'MESSNER' német cég fejlesztése e készülék családra (MULTI SYSTEM MP) jellemző ún.'zárt építésű' rotor (víztovábbító lapát). A 'Multi System MP' típusú szökőkútpumpák, modern, nagyteljesítményű pumpák. Egyfázisú váltóárammotorral vannak felszerelve (kondenzátoros forgómotor). A motor a vízálló műgyantával van bevonva, illetve túlterhelés ellen védett. Alkalmazási terület: kerti tó, halastó vagy teraszkút. A szivattyúkat víz szállítására, szökőkutak vízköpő csöveinek, szűrőberendezéseinek, kerti csobogóknak, vízeséseknek stb. üzemeltetésére valamint a vizek szellőztetésére és keringtetésére alkalmazhatjuk. A pumpát a vízen kívül elhelyezve („szárazon”) is működtethetjük. A beépített hőmérséklet biztosíték túlmelegedés esetén automatikusan lekapcsolja a pumpát. A pumpának le kell hűlnie. A lehűlés után a pumpa automatikusan ismét bekapcsol. Jellemzői: Energiatakarékos motor, Zárt (kapszula)rendszerű lapátok, Nagy felületű, 'két oldali', be és kifolyásnál előszűrés( a szurok könnyen levehetők mindkét oldalon), Tavon kívül is üzemeltethető, minden esetben vízszint alatti telepítéssel, Egyszerű karbantartást lehetővé tévő rotor, Nagy kopásállóságú kerámia csapágyak a hosszútávú problémamentes működés érdekében, Túlterhelés elleni beépített hőkioldó, Az elektromos alkatrészek műgyantába vannak ágyazva a nagyobb biztonság érdekében. Garancia 5 év!
RRP: 562 335 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

511 214 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nyomtat
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Messner
Szivattyú Teljesítmény
510 W
l/h
21 000
Akciós
Igen
Figyelem !
A készleten nem lévő termékek árai beszerzéstől függően változhatnak a gazdasági helyzet miatti jelentős áringadozások miatt.
Cikkszám
156-001525

A hónap legnépszerűbb termékei!

Vélemények
Vízpumpa, Multisystem MP 21000, Messner termékről

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Árukereső.hu
argep.hu